Hyppää pääsisältöön

4.3.2024

Kuva
Ryhmä oppilaita istuu säkkituoleilla ja lukevat kirjoja. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen

Jyväskylän perusopetuksen koulutyytyväisyyskysely ja oppilaskysely toteutetaan ajalla 6.-20.3.2024. Säännöllisin väliajoin toteutettavissa kyselyissä kerätään 1.-9.-luokkalaisten ja heidän huoltajiensa näkemyksiä oppimiseen ja koulussa oppilaan hyvinvointiin liittyvistä asioista. Vuosiluokkien 7-9 kysely sisältää myös oppilaanohjaukseen liittyviä kysymyksiä. Oppilaskyselyn teemat ovat samankaltaisia huoltajien kyselyn kanssa, joten sisältö on vertailtavissa huoltajien näkemyksiin.  

Huoltajat saavat Wilma-viestin, jossa ohjeistetaan tarkemmin sähköiseen kyselyyn vastaamisesta. 3.-9.-luokkalaiset täyttävät kyselyn osana koulun toimintaa. 1.-2.- luokkalaiset vastaavat yhdessä huoltajansa kanssa.  

Tuloksia hyödynnetään koulujen toiminnan ja perusopetuspalvelujen kehittämisessä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja yksittäinen vastaaja ei ole tunnistettavissa.  
Kyselyn tuloksista tiedotetaan kyselyn jälkeen ja koulut käyvät tuloksia läpi oppilaiden ja huoltajien kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla.  

Lisätietoja: 
palvelujohtaja Sami Lahti, perusopetuspalvelut, puh. 050 3258578 
palvelujohtaja Päivi Koivisto, yhteiset palvelut, puh.  040 7479723