Hyppää pääsisältöön

16.6.2022

Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi kokouksessaan 16.6.2022 asiat pääosin esityslistan mukaisesti.
Kuva
kokousnuija. Kuva Marja Fagerlund

Jyväskylän sosiaali- ja terveyslautakunta teki 16.6.2022 esityslistan päätösesityksiin yhden tarkennuksen:  

Asiaan 53 eli ”Vammaispalvelujen selvitys sosiaali- ja terveyslautakunnalle” lautakunta teki päätösesitykseen seuraavan lisäyksen: ”Lisäksi sosiaali- ja terveyslautakunta päätti saattaa kaupunginhallitukselle tiedoksi, että lautakunta on yhdessä vammaisneuvoston, vammaispalveluiden ja hyvinvointikoordinaattorin kanssa toteuttamassa asiakastyytyväisyyskyselyn, joka lähtee jokaiselle henkilökohtaisen avun ja hoitoavun piirissä olevalle asiakkaalle. Kyselyn vastausten pohjalta on tarkoitus järjestää syksyllä keskustelutilaisuus koskien henkilökohtaista apua.”

Esityslista ja pöytäkirja

Linkit kokouksen esityslistaan ja pöytäkirjaan löytyvät lautakunnan verkkosivulta osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/paatoksenteko/lauta-ja-johtokunnat-seka-jaostot/sosiaali-ja-terveyslautakunta Materiaalit ovat pdf-tiedostomuodossa.

Huomaattehan, että päätöstiedotteen sanamuodot eivät välttämättä ole täysin samat, kuin ne lopullisessa pöytäkirjassa ovat. Asiasisältö on kuitenkin sama.  

Lisätietoja

- Essi Rantanen, sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, p. 050 401 8370, Essi.M.Rantanen[at]jyvaskyla.fi

- Ulla Kuittu, sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja, sosiaali- ja terveyslautakunnan esittelijä, p.  050 353 8310, ulla.kuittu[at]jyvaskyla.fi