Hyppää pääsisältöön

23.11.2023

Kuva
kaksi henkilöä katsoo seisten tablet-tietokonetta. Kuva Tero Takalo-Eskola
RekryKoulutus on työpaikka ja koulutus samassa paketissa. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet voivat työllistyä koulutuksen päätteeksi yritykseen. Työllistyä voi myös vuokratyövoimaa tarjoavaan yritykseen tai yrittäjänä toimeksiantosuhteeseen työnantajan kanssa.

Valitse sinua kiinnostava työnantaja ja hae mukaan Rekrykoulutukseen!

Haluatko työllistyä markkinoinnin ja myynnin tehtäviin?

Viisi kuukautta (100 arkipäivää) kestävä koulutusohjelma yhdistää koulutuksen sekä käytännön työskentelyn yhteistyöyrityksessä. Asiakasyritykset etsivät uusia kykyjä kasvamaan monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mm. markkinoinnin ja myynnin tehtävien pariin. Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi, medianomi, restonomi, KTM, FM, VTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta koulutuksen teemoista (markkinointi, viestintä, myynti, asiakkuudenhoito, projektinhallinta, HR / Taloushallinto). Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B 1.1.), muu kielitaito on eduksi. 

Koulutuksen avulla voit työllistyä mm. seuraaviin yrityksiin ja tehtäviin:

  • Voice Intuitive Oy, Key Account Manager
  • Suomen Brodeeraus Oy, Sales Representative
  • Koto Designmarket Oy, Myynti- ja markkinointiassistentti
  • Vamos Natural Finland Oy, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija 

Haku päättyy 21.11.2023. Koulutuksen numero on 717080.

 

Komposiittityöntekijäksi teollisuusalalle?

Voimakkaasti kasvavan liiketoimintamme tueksi etsitään nyt Jämsän Halliin uusia osaajia RekryKoulutuksen kautta työskentelemään kevyiden komposiittirakenteiden parissa. Koulutus järjestetään 15.1.2024 - 28.6.2024 välisenä aikana ja se on kestoltaan 115 päivää. Työnkuvaan kuuluu komposiittirakenteiden valmistus siistissä tuotantoympäristössä. Työ on tuotantotyöksi kevyttä, koska materiaalit ovat kevyitä. Seisomatyön luonteen vuoksi tuki- ja liikuntaelimistön on oltava kunnossa. Työtä tehdään pääosin arkisin liukuvan työajan puitteissa päivävuorossa tiimissä. Tehtävässä toivotaan myös tarvittaessa valmiutta vuorotyöhön. Perustason tietotekninen osaaminen vaaditaan, mutta kaikkiin tehtäviin saa tarvittavan koulutuksen. Osa työtehtävistä sisältää NC-ohjattujen koneiden käyttöä. Työnjohtokieli on suomi, englannin kielen taito on eduksi.

RekryKoulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet ja yritykseen sekä työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneet työllistyvät CSI Oy:n palvelukseen aluksi määräaikaisella työsopimuksella.
Haku päättyy 31.12.2023. Koulutuksen numero on 717075.

 

 

Baarityöntekijäksi?

Kouluttaudu ja työllisty baarityöntekijäksi Karaoke Pub Resinaan Jyväskylään ja Urkan Baariin Vaajakoskelle. Koulutus alkaa 5.2.2024 ja kestää 60 päivää. Koulutus päättyy 30.4.2024. Koulutuksen aikana opitaan perusteita anniskeluravintolaympäristön asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä opitaan valmistamaan kansallisia ja kansainvälisiä juomasekoituksia. Lisäksi sen aikana suoritetaan hygienia- ja anniskelupassikoulutukset. Koulutus tapahtuu suomen kielellä, joten suomen kielen taito tulisi olla ymmärrettävällä tasolla. 

Koulutuksen jälkeen töitä on tarjolla vähintään osa-aikaisesti, pääosin kokoaikaisesti. RekryKoulutuksen päätyttyä on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa oppisopimuksella osaamisen kehittämistä alan osatutkinnon muodossa.

Haku päättyy 7.1.2024. Koulutuksen numero on 716964.

 

Puhtaanapitoalalle?

Jyväskylään koulutetaan uusia tekijöitä koti- ja loppusiivouksen pariin. Koulutus alkaa 11.3.2024 ja kestää 35 päivää päättyen 30.4.2024. Työtä tehdään arkipäivisin kello 8.00-16.00 välisenä aikana. Pääosa kohteista on kotisiivouskohteita, joihin mennään yrityksen autolla ja työskennellään yleensä parityöskentelynä. Työntekijöiltä edellytetään suomenkielisyyttä, luotettavuutta, vaitiolovelvollisuutta sekä ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä työnteon asennetta. Siivoustyö vaatii hyvän tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ja sen jatkuvaa ylläpitoa. Allergisille ja hajusteyliherkille työ ei valitettavasti sovellu. Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hakijoilta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa. 

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja osaamisensa sekä soveltuvuutensa alalle osoittaneet työllistyvät Kiinteistöpalvelu Solina Oy:n palvelukseen voimassa toistaiseksi oleviin pääsääntöisesti kokoaikaisiin tehtäviin.

Haku päättyy 11.2.2024. Koulutuksen numero on 

 

 

Ravintola- ja catering -alalle?

Kouluttaudu ja työllisty tarjoilija-asiakaspalvelijaksi Finlandia Hotelli Albaan Jyväskylään. Koulutus alkaa 5.2.2024 ja kestää 60 päivää. Koulutus päättyy 30.4.2024. Koulutuksen aikana opitaan perusteita ravintolan asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyöstä. Lisäksi opit menekkijuomista perustiedot ja valmistamaan menekkijuomasekoituksia. Koulutuksen aikana suoritetaan hygienia- ja anniskelupassikoulutukset. Koulutus tapahtuu suomen kielellä, joten suomen kielen taito tulisi olla ymmärrettävällä tasolla. Englannin kielen taito ja muu kielitaito on eduksi tehtävässä.

Haku päättyy 8.1.2024. Koulutuksen numero on 717136.

 

 

 

Voit tutustua kaikkiin Keski-Suomessa haussa oleviin RekryKoulutuksiin TE-palveluiden verkkosivuilta.

RekryKoulutus kestää pääsääntöisesti 3–9 kuukautta, ja koulutuksen vähimmäiskesto on 10 koulutuspäivää. Tavoitteena voi olla lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus, ja se sisältää tietopuolista opetusta sekä ohjattua työssäoppimista.