Hyppää pääsisältöön

7.8.2023

Kuva
Lasten käsiä yhdessä. Ranteissa nahkakorut, jotka valmistettu Suomen käsityön museon työpajassa. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)
Ilmoittautumiset Vaskooli–asiakasraatiin 31.8.2023 mennessä.

Jyväskylän Kasvun ja oppimisen asiakasraati – Vaskooli kutsuu mukaan varhaiskasvatuksessa olevien lasten sekä perusopetuksen ensimmäisen ja toisen luokan oppilaiden huoltajia. Vaskoolissa huoltajat pääsevät osallistumaan, vaikuttamaan ja kehittämään lapsen yhtenäistä opinpolkua varhaiskasvatuksesta esiopetukseen ja koululaiseksi.  
 
Mukaan toimintakaudelle voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia 31.8.2023 mennessä osoitteeseen kasvunjaoppimisen.asiakasraati@jyvaskyla.fi  Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä syyskuun alkupuolella. Mukaan tulevat huoltajat eivät voi työskennellä Jyväskylän kasvun ja oppimisen palveluissa. 
 
Vaskooliin toivotaan huoltajia kaikista kunnallisista ja yksityisistä varhaiskasvatuspalveluista sekä perusopetuksen ensimmäiseltä ja toiselta vuosiluokalta eri puolilta Jyväskylää.   
Vaskooli kokoontuu 6 kertaa toimintavuoden aikana. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen järjestetään syyskuussa. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.  Tapaamisissa käsitellään varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ajankohtaisia asioita.   
 
Toimintakaudella 2022–2023 Vaskoolin tapaamisten aiheina oli muun muassa palveluverkko, valmistava opetus, tuen asiat, jälkkäri - ja kerhotoiminta, sekä loma-aikojen varhaiskasvatusjärjestelyt.  
 
Lisätietoja: 
palvelukoordinaattori Lotta Markkanen, kasvun ja oppimisen palveluohjaus, puh.  014 569 8660 
palvelukoordinaattori Outi Kumpu, kasvun ja oppimisen palveluohjaus, puh.  014 569 3102