Hyppää pääsisältöön

22.9.2022

Kuva
Saunoja heittää vettä kiukaalle
Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut käynnistää loppuvuoden kestävän kampanjan kaupungin uimahalleissa.

 

AaltoAlvarissa ja Wellamossa saunot, uit ja treenaat entistä edullisemmin viikonloppuisin koko loppuvuoden ajan uimahallien aukioloaikoina. Kampanjahinnat ovat ensimmäisen kerran voimassa lauantaina 24.9. 

AaltoAlvari kertalippu lauantaisin ja sunnuntaisin

Wellamo kertalippu lauantaisin ja sunnuntaisin

Alennusryhmiin kuuluvat eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, lapset 4─17-vuotiaat, Jyväskylän kaupungin työntekijät sekä varushenkilöt ja siviilipalvelushenkilöt. Kampanjahinnat ovat voimassa viikonloppuisin koko loppuvuoden uimahallien aukioloaikoina. 

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut mukana yhteisissä energiansäästötalkoissa

Jyväskylä haluaa käyttää energiaa viisaasti, ja tänä talvena se on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden osallistua yhteisiin energiansäästötalkoisiin. Jyväskylän kaupunki haluaa käyttää energiaa viisaasti ja kannustaa asukkaitakin tekemään pieniä arjen tekoja kestävän arjen puolesta.   

Viikosta 37 lähtien AaltoAlvarissa aloitetut energiansäästökokeilut aamusaunojen suhteen saavat nyt jatkoa uusilla konkreettisilla toimilla uuden kampanjan muodossa. Uimahalleissa on saunat lämpimänä päivittäin, joten liikuntapalvelut kannustaa kuntalaisia tulemaan uimahalliin saunomaan kotisaunojen sijaan. Samalla hinnalla pääsee myös uimaan sekä kuntosalille sekä säästyy oman saunan lämmittämiseltä kotona.

Nyt jos koskaan on siis hyvä syy jättää oma kotisauna lämmittämättä, ja suunnata viikonloppuisin kaupungin uimahalleihin liikkumaan ja saunomaan.

Lisätietoja: 

Nikke Tuhkanen, liikuntakoordinaattori
p. 050 470 0939, nikke.tuhkanen[a]jyvaskyla.fi