Hyppää pääsisältöön

5.8.2022

Lounaispuiston kesän ohjelmassa on seuraavaksi vuorossa Koko perheen puistotanssit to 11.8. ja myöhäisillan Leffapiknik ke 17.8.
Kuva
Kaksi tanssijaa käsissään keltainen pitkä kangas. Kuva Matti Häyrynen

 

Torstaina 11.8. klo 18–19 järjestetään Koko perheen puistotanssit, jossa ystävykset Lii ja Laa tutustuttavat yleisön kekseliäästi erilaisiin muotoihin ja väreihin. Liin ja Laan tanssien jälkeen lapset perheineen pääsevät itse seikkailemaan värikkääseen maailmaan. Esityksen tanssijat ovat Elli Pulkkinen ja Laura Suonperä. Illan aikana nähdään vielä sirkustaiteilija Lotta Rautakorven ilma-akrobatiaesitys Rauni, joka on ylistys ylisukupolviselle yhteydelle ja viisaudelle ja muistuttaa myös aikuisia leikkimisen tärkeydestä. Esityksen jälkeen on aikuisten ja lasten yhteinen sirkustyöpaja, jossa kannetaan ihmiskuulia, kiipeillään, temppuillaan, lennetään ja rakennetaan ihmispyramideja. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja kaikki temppuilevat omalla tyylillään! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelman järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus. 

Auringon jo laskettua keskiviikkona 17.8. klo 21 alkaen viritellään vilttejä harteille ja tunnelmoidaan suositun Leffapiknikin parissa. Ennen näytöstä on luvassa DJ Korvakalevin musiikkia. Elokuvana nähdään ranskalainen draama- ja fantasiaelokuva Maja lapsuuden reunalla (K7). Näytös alkaa klo 22 ja elokuvan kesto on 72 min. (elokuva päättyy noin klo 23.15). Maja lapsuuden reunalla on ohjaaja Céline Sciamman uusin mestariteos: taianomainen katsaus lapsuuteen, muistiin ja ystävyyteen sekä samalla oodi äideille ja tyttärille. Leffapiknikin ajaksi Lounaispuistoon tulee kahvila-auto Cafe Nisu, josta voi käydä ostamassa piknikille eväitä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Leffapiknikin tuottaa Keski-Suomen elokuvakeskus.

Lounaispuiston kesän ohjelma: https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/

Lounaispuisto sijaitsee Jyväskylän yläkaupungilla osoitteessa Minna Canthin katu 11.

Lisätietoja:
-kesätyöntekijä Mariia Niemi, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 040 528 0735, mariia.niemi(at)jyvaskyla.fi
-kulttuurituottaja Päivi Kaski, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut p. 040 738 3450, paivi.kaski(at)jyvaskyla.fi