Hyppää pääsisältöön

15.7.2022

Tourulantien ylikulkusillalla aloitetaan liikuntasaumojen uusiminen. Työ on monivaiheista ja työt käynnistyvät ensi tiistaina 19.7. Uudet liikennejärjestelyt toteutetaan työmaa-alueelle maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Kuva
Ilmakuva Tourulantieltä. Kuva Kaisa Ristimella

Töiden aikana sillan kannella tulee olemaan kerrallaan yksi kaista pois käytöstä liikenteeltä kumpaankin ajosuuntaan. Lisäksi Valtatie 4:n pohjoisen suunnasta tulevan rampin toinen kaistoista suljetaan noin kahden kuukauden ajaksi. Myös vanhan Vaajakoskentien yksi kaistoista on suljettu Tourulantien risteysalueelle tultaessa.

Liikennejärjestelyt on suunniteltu siten, että liikenne säilyisi mahdollisimman sujuvana. Liikennettä pyritään sujuvoittamaan liikennevalo-ohjauksella. Ajokaistojen supistuminen voi kuitenkin ruuhkauttaa liikennettä sekä sillalla että valtatieltä Tourulaan tulevilla rampeilla. Ruuhkaa voi syntyä erityisesti arkisin työmatkaliikenteen aikana. Työmatkaksi kannattaa valita vaihtoehtoinen reitti, jos se vain on mahdollista. Työmaa ei juurikaan vaikuta kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitteihin.

Ylikulkusillan liikuntasaumojen uusimistyö valmistuu marraskuun puoliväliin mennessä.

Avaa kuva selaimessa

Kuva
Karttakuva työmaan liikennejärjestelyistä. Kuva Kaisa Ristimella