Hyppää pääsisältöön

10.3.2022

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi kokouksessaan 9.3.2022 kaikki asiat esityslistan mukaan.
Kuva
Puheenjohtajan nuija. Kuva Antti Laukkarinen

Asiassa 18 (Vuoden 2022 kulttuuripalkinto ja Kiitokset kulttuurityöstä -tunnustus) lautakunta päätti myöntää vuoden 2022 kulttuuripalkinnon Alkio-opiston Hip hop -elementit -opintolinjalle ja linjan johtaja Pyry Jaalalle. Kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti lisäksi myöntää Kiitokset kulttuurityöstä -tunnustuksen Helinä Mäenpäälle.

Asiassa 19 Seinäjoella 21.4.2022 pidettävään Suomen Teatterit ry:n vuosikokoukseen nimettiin edustajiksi Tuukka Toijanniemi, Outi Kasanen ja Rosa Heikkinen.

Asiassa 21 kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle, että se myöntää Mirva Keckmanille eron vammaisneuvoston jäsenen ja varapuheenjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut kulttuuri- ja liikuntalautakunnan edustajana. Lautakunta päätti esittää uudeksi jäseneksi vammaisneuvostoon Rosa Heikkistä ja hänen tilalleen uudeksi varajäseneksi Anne Hämeenkorpea.


Esityslista ja pöytäkirja

Linkit kokouksen esityslistaan ja pöytäkirjaan löytyvät lautakunnan verkkosivulta osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/paatoksenteko/lauta-ja-johtokunnat-seka-jaostot/kulttuuri-ja-liikuntalautakunta. Materiaalit ovat pdf-tiedostomuodossa. Esityslista poistetaan verkosta, kun pöytäkirja on julkaistu.