Hyppää pääsisältöön

20.12.2021

Jyväskylän liikuntapalveluiden ja kirjastojen välinen yhteistyö kuntalaisten liikunnallisten elämäntapojen edistämisessä saa jatkoa nyt Keljonkankaalla.
Kuva
Keljonkankaan lähikirjaston uusi rakennus. Kuva Jyväskylän kaupunginkirjasto

 

Keljonkankaan lähikirjastosta löytyy erilaisia sisä- ja ulkoliikuntavälineitä, joita voi lainata Keski-kirjastojen kortilla. Tähän asti erilaisten sisä- ja ulkoliikuntavälineitä lainaaminen on ollut mahdollista Huhtasuon, Keltinmäen sekä Vesangan kirjastoissa. Lisäksi Jyväskylän kaupungin pääkirjaston 1. kerroksen infopisteeltä pystyy lainaamaa paikallisten urheiluseurojen kausikortteja omaan käyttöön viikoksi. 

Keljonkankaalta lainattavat välineet

  • Frisbeegolf kiekkosettejä
  • Pallopumppu
  • Pingismailasetti 
  • Askelmittareita
  • Jalkapallo 
  • Koripallo 
  • Sormipuristimia

Liikuntavälineet lainataan kirjastokortilla henkilökunnan palveluaikoina. Lainatut liikuntavälineet myös palautetaan Keljonkankaan lähikirjastoon henkilökunnan palveluaikoina. Välineiden laina-aika on kaksi viikkoa, eikä niitä voi varata eikä lainaa uusia.

Välineet on hankittu kirjastoille Hyvinvoivat asuinalueet -ohjelman sekä Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden toimesta. Tule kirjastolle tutustumaan valikoimaan, lainaa ja kokeile uusia liikkumisen muotoja!  

Kirjastoissa ja muissa julkisissa tiloissa on edelleen voimassa laaja maskisuositus. Tule kirjastoon vain terveenä, älä hengitystieoireisena, muista hyvä käsihygienia ja pidä turvaväli toisiin asiakkaisiin. 

Keljonkankaan lähikirjasto

Keljonkankaan lähikirjasto osoitteessa Sohlberginkatu 3, 40530 Jyväskylä
ma ja ti 13–19  
ke, to ja pe 11–16

Omatoimiaikana ma-su klo 8-21 ei voi lainata liikuntavälineitä.


Lisätietoja:

Keljonkankaan vastaava liikunnanohjaaja Juha Kiukkonen 
p. 050 3125 420, juha.kiukkonen[a]jyvaskyla.fi 

Keljonkankaan lähikirjasto
p. 014 266 4134, Kirjasto.Keljonkangas[a]jyvaskyla.fi