Hyppää pääsisältöön

22.1.2021

Lainaa pulkka, kisko sillä ostokset kotiin tai laske mäkeä ja palauta pulkka parkkiin. Näin näppärästi käy yläkaupungin lainapulkan käyttö. Pulkan lainaaminen on täysin ilmaista.
Kuva
Pulkkaparkkien sijaintikartta. Kuva Mauri Hähkiöniemi

Lainapulkat ovat taas tarjolla ja mukava niin, sillä kaupunki on saanut kauniin lumipeitteen. Pulkat löytyvät nyt kahdesta paikasta eli Galleria Kehystämö Patinan ja K-Market Kympin yhteydestä. Vapaan pulkan voi napata käyttöön kyseisten liikkeiden aukioloaikana. Pulkka tulisi palauttaa saman päivän aikana jompaankumpaan pulkkaparkkiin.

pulkkia parkissa lainattavaksi

– Lainapulkilla haluamme ilahduttaa yläkaupungin väkeä. Yläkaupunki yllättää siis jälleen! Tänä vuonna olemme saaneet mukavasti lunta, joten uskon, että pulkista on kovasti iloa. Viime vuonna emme voineet toteuttaa pulkkien lainausta ollenkaan, sillä lunta ei saatu tarpeeksi. Nyt myös pulkkien lainausajat ovat joustavampia, sillä pulkan voi noutaa K-Market Kympin aukioloaikana eli kello 7 – 22, kommentoi kaupunkikeskustan projektipäällikkö Pirkko Flinkman Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksiköstä, Business Jyväskylästä.

Pulkkaparkit on merkitty kuvassa näkyvään karttaan.

– Olisi myös hienoa, jos käyttäjät ottaisivat pulkkailustaan kuvia ja päivittäisivät niitä eri somekanavissa tägäämällä #yläkaupunkiyllättää ja #jyväskylä, Ursula Rautell, Yläkaupungin yrittäjät ry:n puheenjohtaja, sanoo.

Lisätietoja:

Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, kaupunkikeskustan kehittäminen, Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä
Puhelin (014) 266 1862
Sähköposti pirkko.flinkman[at]jyvaskyla.fi

Ursula Rautell, puheenjohtaja, Yläkaupungin yrittäjät ry
Puhelin 040 7394 001
Sähköposti ursula[at]kalaliikemakinen.fi

Lisätiedot:
Pirkko Flinkman, projektipäällikkö, kaupunkikeskustan kehittäminen, Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä
Puhelin (014) 266 1862
Sähköposti pirkko.flinkman[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat: