Hyppää pääsisältöön

9.10.2020

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden Discord-toiminta Nuorten Jyväskylä -serverillä on syyskaudella auki maanantaisin klo 17-19 ja torstaisin klo 16-20.
Kuva
Discord älypuhelimessa - kuva otettu ylhäältä. Kuva Amanda Derakhshan & Janika Hanhinen

Yleisen chat-keskustelun lisäksi tarjolla on muun muassa ohjaajien ja nuorten striimejä, yhdessä pelailua sekä teemakeskusteluja asiantuntijavieraiden kanssa eri aiheista.  Aukioloaikoina paikalla on aina nuorisonohjaajia.

- Tänä syksynä haluamme antaa nuorille aiempaa isomman roolin Discordin sisältöjen luomiseen. Ihan kaikkea tarjontaa ei siksi olekaan lyöty lukkoon, vaan keräämme nuorilta toiveita toiminnan ja sisältöjen osalta. Tarjoamme nuorille myös mahdollisuutta toteuttaa itseään kiinnostavaa sisältöä kanavillemme työntekijöiden avustuksella. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä minuun, kertoo digitaalisen nuorisotyön nuorisonohjaaja Panu Räsänen.

Discord-serverille voi liittyä mukaan osoitteessa https://discord.gg/3fHFKtj. Lisätietoa Discord-toiminnasta voi lukea osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord.

Mikä on Discord?

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.
 

Lisätiedot:

Panu Räsänen
nuorisonohjaaja, digitaalinen nuorisotyö
p. 050 567 5367
panu.rasanen(at)jyvaskyla.fi