Hyppää pääsisältöön

30.7.2020

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.7.2020
Jyväskylän Kankaan K-Market avaa ovensa 27.8. osoitteessa Paperitehtaankatu 9. K-Market sijaitsee uuden Optimes Business Garden -toimistotalon alakerrassa Rusokinkadun päässä. Kankaan K-Marketin kauppiaita ovat äiti Helena Ikonen ja tytär Maarit Temonen. Heillä on Jyväskylässä myös kolme muuta K-kauppaa.
Kuva
Kankaan K-Market kauppiaat. Kuva Kesko

– Kaupassa ovat uudet hyllyt jo paikoillaan ja pääsemme ensi viikolla aloittamaan tavaroiden hyllytystä. Odotamme sitä kovasti, kauppias-Helena iloitsee.

– Olemme rakentamassa Kankaalle oman kylän kauppaa ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla, kertoo Helena. Asiakastoiveita kerätään muun muassa kaupan omien Facebook-sivujen kautta. 

Helena Ikosella ja Maarit Temosella on hoidossaan jo ennestään K-marketit Tapionkadulla, Kypärämäessä ja Mäyrämäessä. Syksyllä ovensa avaavasta Kankaan täysin uudesta K-marketista yrittäjät ovat innoissaan ja toivovat asiakkailta aktiivista osallistumista kaupan valikoimien rakentamiseen.

– Meillä on hyvä valmius lisätä esimerkiksi vegetuotteita tai gluteenittomia tuotteita kaupan valikoimaan tai käytännössä mitä tahansa, mille kysyntää ilmenee. Lähdemme liikkeelle tietyllä tuotevalikoimalla ja lisäämme tai vaihdamme tuotteita asiakastoiveiden mukaan. Haluamme aidosti olla kankaalaisten näköinen kauppa, jatkaa tytär Maarit Temonen.

Asioinnin helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi toinen kaupan kassoista on itsepalvelukassa. 

Odotettu lähipalvelu Kankaalle

– Olemme todella iloisia Kankaan uudesta K-kaupasta. Kankaalaiset saavat uuden ehkä tärkeimmän lähipalvelun, mitä on jo odotettu. Sijainti uuden toimistotalon alakerrassa on näppärä niin työntekijöille kuin asukkaillekin, kommentoi Kankaan projektipäällikkö Kaisa Hirvaskoski-Leinonen Jyväskylän kaupungin Business Jyväskylästä.

K-Market Kankaalle on avattu oma Facebook-sivu, josta voi seurata kaupan avautumiseen liittyviä tietoja sekä jatkossa muuta kaupan viestintää.
https://www.facebook.com/kmarketkangas/ 

Videolta voit tutustua Kankaan alueeseen ja Kankaan uuden K-Marketin kauppiaisiin.

Lisätiedot:
Helena Ikonen, Kauppias, K-Market Kangas, 044 0211 266, helena.ikonen@k-market.com
Kaisa Hirvaskoski-Leinonen, projektipäällikkö, Kangas, Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä, 040 525 4779, kaisa.hirvaskoski-leinonen@jyvaskyla.fi