Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ikääntyneiden vesiliikunta uimahallissa

Uimahalleja koskevat henkilömäärärajoitukset poistuvat 1.6.2021 alkaen

Uinti- tai kuntosalivuoroa ei tarvitse enää varata 1.6.2021 alkaen.

Katso tarkemmat vaikutukset liikuntapalveluihin koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin -sivuilta. Samalta sivulta löydät tietoa seniorikorttien ja sarjatuotteiden menetetyn käyttöajan korvaamisesta.

Huomioitavaa

Huomioithan, että AaltoAlvarissa ja Wellamossa ei saa uida uimashortseilla. Tutustu muihin järjestyssääntöihin sivun alalaidasta.

Liikuntapalvelujen poikkeusaukioloajat

Liikuntapalvelujen poikkeusaukioloajat

Jyväskylän kaupungissa on kaksi uimahallia. AaltoAlvari sijaitsee yliopiston kampuksen vieressä ja Wellamo Vaajakoskella.

Uimahalleissa on turvallisuuden vuoksi tallentava vedenalainen kameravalvonta.

Ilahduta liikunnallisella lahjalla

Lahjakortti uimahalliin

Jyväskylän kaupungin uimahallien lahjakortit ovat nyt myynnissä. Lahjakortteja myydään uimahallien kassoilla ja niihin ladattavan summan voit päättää itse. Lahjakortilla voi maksaa sisäänpääsyn niin uimahalliin, kuntosalille kuin ohjatun liikunnan ryhmiin.

Seniorikortti 

Seniorikortti on hyvä lahjaidea liikunnalliselle seniorille! Seniorikortti on tarkoitettu jyväskyläläisille yli 65-vuotiaille ja kuluvan vuoden aikana 65 vuotta täyttäville henkilöille sekä vanhuus- että työkyvyttömyyseläkeläisille. Korttia ei voi ostaa suoraan toisen puolesta, mutta uimahallilahjakortilla sen voi ostaa joko Wellamosta tai AaltoAlvarista. Seniorikortilla pääsee kuntosalille ja uimaan AaltoAlvarissa ja Wellamossa sekä kuntosalille Kuokkalan Graniitissa, Monitoimitalolla, Lehtisaaren Kuntotalolla, Korpilahden kuntosalilla ja Tikkakosken Club Motiviassa.

Lue lisää Seniorikortista

Hydrohex-virtuaaliallastreenit

Uimahalleissa on nyt mahdollisuus omatoimiseen virtuaaliseen Hydrohex-allasharjoitteluun. Wellamossa sovellusta voi käyttää Monitoimialtaan kiinteän televisionäytön kautta. Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa sovellus on käytettävissä liikuteltavan 10 -tuumaisen vedenkestävä tabletin kautta.

Helppoja maksuttomia vinkkejä kotiliikuntaan

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat vinkkejä kotiliikuntaa videoiden muodossa.

Tutustu videoihin täältä

AaltoAlvarin peruskorjaus ja osallisuus

Tutustu AaltoAlvarin peruskorjauksen suunnitelmiin ja osallistu kertomalla oma mielipiteesi

Asiasanat: