Hyppää pääsisältöön
Kuva
Harrastelaturin UV-taidetyöpaja

Kulttuuripalvelut

Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
4. kerros, käynti kansalaisopiston päädystä

Kaupungin etätyölinjausten mukaisesti kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden henkilökunta on toistaiseksi etätöissä.

Yhteystiedot

Ajankohtaista

Kulttuuripalvelujen asiakaspalvelu on suljettu kesälomien vuoksi 28.6. - 30.7. Kulttuuri- ja osallisuuspalvelujen väki toivottaa kaikille asiakkailleen aurinkoista kesää!

P.S. Lounaispuistossa tapahtuu tänä kesänä kaikkea kivaa, käy kurkkaamassa ohjelmaa: Lounaispuiston kesä

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet. Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen iloa ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheiden arkeen. Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa.

Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle, joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.

Osallistu ja vaikuta!

Kulttuuri- ja osallisuuspalvelujen yksikkö vastaa kaupunkitasolla osallisuuden ja vapaaehtoistoiminnan edistämisestä ja koordinoinnista. Osallisuus toteutuu asuinalueilla, palveluiden kehittämisessä, päätöksenteossa ja yhteistyönä vapaaehtoisten ja järjestöjen kanssa. Vapari luo mahdollisuuksia laadukkaalle, organisoidulle vapaaehtoistoiminnalle, jota toteutetaan yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoja: 

Kulttuuri- ja osallisuuspalvelujen toimintaa 2020

Saat tiivistetyn kokonaiskuvan toiminnastamme tutustumalla kulttuuri- ja osallisuuspalvelujen viime vuoden toimintakertomukseen (pdf, 11mb).

Kulttuuripalvelut Facebookissa