Hyppää pääsisältöön
Kuva
Aamutossut jalassa

Ajankohtaista:

Syksyn kulttuuritarjontaa ikääntyneille

Taideapteekin syksyn 2021 esitteestä löytyy runsaasti ohjelmaa ikäihmisille. Tapahtumakalenterista löytyy Taideapteekin ja vanhustenviikon ohjelmatietojen lisäksi lähitalojen ja eri kulttuurilaitosten ohjelmistoa varttuneemmalle väelle. Taideapteekin esite sähköisenä versiona ja painettua esitettä on jaossa eri puolilla Jyväskylää.
 

Seniorimessut 2021

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Seniorimessut maanantaina 4.10.2021. Tapahtumapaikkana on Jyväskylän pääkirjasto, Vapaudenkatu 39-41, 40100 JKL.

Tänä vuonna vanhustenviikon teemana on ”Luonto antaa voimaa” 
Messuilla kohdataan eri-ikäisiä ihmisiä. Se onkin pandemia- ajan jälkeen erityisen tärkeää. Tapahtumassa jaetaan monipuolista tietoa erilaisista toimijoista Jyväskylän alueella. Messujen ohjelmassa on kulttuuriesityksiä, luentoja, näyttelyitä sekä tietenkin mahdollisuus kahvitteluun. Seniorimessuja uudistetaan. Tänä vuonna messuilla ei riitä paikkoja yritysten tuotemyyntiin. Kotiin annettavien palveluiden markkinoinnille tila järjestyy.  

Näytteilleasettajia pöytäpaikkoja voi tiedustella alla olevan sähköpostin kautta, maksuttomia paikkoja on rajoitetusti:

outi.savonen@jyvaskyla.fi 

 

Satu ja Arto Rantasen ystävänpäiväkonsertti 2021

Satu ja Arto Rantasen ystävänpäiväkonsertissa kuullaan ystävänpäivä -aiheisia lauluja. Rantaset ovat esiintyneet jo useita vuosia Taideapteekin kautta ja tänä vuonna tarjoamme konsertin kaikille tallenteen muodossa. Tallenne on katsottavissa toistaiseksi. Konserttitaltiointi on myös tekstitetty. 

Ystävänpäiväkonsertti-tallenne

 

Tiedustelut:

kulttuurituottaja Bettina Törnvall
p. 050 599 6017
bettina.tornvall(at)jyvaskyla.fi