Hyppää pääsisältöön

Jyväskylän kaupungin sisäiset kuljetukset

Pääkirjasto – aluekirjastot – lähi- ja pienkirjastot – kirjastoautot

Asiakas voi varata aineistoa verkkokirjaston kautta, puhelimitse tai kirjastossa asioidessaan. Aineisto kuljetetaan asiakkaan haluamaan toimipisteeseen. Varaaminen on ilmaista, mutta mikäli varausta ei noudeta viimeiseen noutopäivään mennessä, peritään noutamattomasta varauksesta 2 euron maksu. Varauksen noutoaika on pääkirjastossa ja aluekirjastoissa 7 vrk ja lähikirjastoissa 8 vrk. Kirjastoautoissa, Vesangan lähikirjastossa sekä Lohikosken pienkirjastossa varauksen noutoaika on 14 vrk.


Seutukuljetukset Keski-kirjastojen välillä

Keski-kirjastojen välillä kuljetetaan aineistoa, josta on tehty seutuvaraus. Seutuvarauksella tarkoitetaan hyllyssä olevan aineiston varausta toisesta Keski-kirjastosta. Varaaminen on ilmaista, mutta mikäli varausta ei noudeta viimeiseen noutopäivään mennessä, peritään noutamattomasta varauksesta 2 euron maksu. Varauksen noutoaika on pääkirjastossa ja aluekirjastoissa 7 vrk ja lähikirjastoissa 8 vrk. Kirjastoautoissa, Vesangan lähikirjastossa sekä Lohikosken pienkirjastossa varauksen noutoaika on 14 vrk.

Muista Keski-kirjastoista seutuvarattu aineisto saapuu Jyväskylän kaupungin pääkirjastoon kaksi kertaa viikossa. Seutuvarausten toimitusaika on noin viikosta kahteen riippuen varaushetken ajankohdasta.

puh. (014) 266 4131 arkisin klo 8.30-15.00
sähköposti: kaukopalvelu [at] jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaukopalvelu suljettu heinäkuun ajan