Jyväskylän seutu - ihmistä varten Etusivulle
Etusivu : hankkeet : vanhuspalvelut
p
+
-

Jyväskylän verkostokaupungin ja Keurusseudun kuntien vanhuspalveluiden kehittämishanke

Hankkeen eri toimijatahojen yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa ikäihmisten kotona asuminen. Hankkeen pääteemana on vanhuspalveluiden palvelurakenteen kehittäminen. Hankkeessa uudistetaan kuntien olemassa olevia vanhuspalveluja sekä luodaan kuntien omien palvelujen rinnalle seudullista ja monitoimijaista palvelutuotantoa.

Hankkeella turvataan alueen vanhusten palvelujen laatu ja saatavuus siten, että palvelujen järjestäjät ja tuottajat toimivat asiakaslähtöisesti ja saumattomasti yhteistyössä ennaltaehkäisevän ja kuntouttavan työn periaatteita noudattaen.

Vuosille 2005-2007 ajoittuvan hanke on Länsi-Suomen lääninhallituksen ja toimijatahojen rahoittama. Hankkeen maksajatahoina toimivat Jyväskylän verkostokaupungin kunnat (Hankasalmi, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän maalaiskunta, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Uurainen), Keurusseudun kunnat (Keuruu ja Multia), Keuruu-Multian terveydenhuollon kuntayhtymä sekä Palokan terveydenhuollon kuntayhtymä. Lisäksi hankkeessa ovat mukana Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (Koske) ja GeroCenter-säätiö. Hankkeen hallinnoijana toimii Jyväskylän kaupunki.

Hankkeen esite:
van_verkostoh_esite_270106.pdf

Ajankohtaista

Seuraava ohjausryhmän kokous pidetään keskiviikkona 22.2.2006 kello 9.00-12.00 Palokan terveydenhuollon kuntayhtymän tiloissa, osoitteessa Ritpohjantie 26, Palokka.   Sivu valmistui ajassa  0.0076 sekuntia.