Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessšoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisšš: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Mahdollisesti vaarallista säätä juhannuksena Keski-Suomessa

Keski-Suomen pelastuslaitos kehottaa Keski-Suomessa juhannusta viettäviä tarkkailemaan sääennusteita ja varoituskarttoja säälle alttiissa toiminnassa, kuten vesillä liikuttaessa.

https://ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset

Tätä kirjoitettaessa metsäpalovaroitus on voimassa ja ennakkovaroituksia on annettu niin rajusta ukonilmasta perjantaipäivästä lauantain vastaiseen yöhön kuin myrskypuuskista lauantaille.

Varoitus rajusta ukonilmasta: Perjantaipäivästä perjantain ja lauantain väliseen yöhön voi esiintyä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä erittäin voimakkaiden ukkospuuskien todennäköisyys on 20 %.

Yleisesti tuulivahinkoja, paikoin myös yhtenäisiä vahinkoalueita. Paikallisesti suurta raivaustarvetta, pitkiä sähkökatkoja sekä katkoja teleliikenteessä.

Tuulivaroitus maa-alueille: Vaarallisen voimakkaan länsituulen todennäköisyys on 30 % lauantaipäivästä lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön. Tuulen nopeus voi olla puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen pelastuslaitos
20.06.2019 klo 14.56

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta