Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessšoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisšš: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Lumipyry saapuu Keski-Suomeen

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi yöstä alkaen lumipyryn vuoksi sunnuntaina yöstä alkaen. Liikenteessä on mahdollisesti suuria häiriöitä. Onnettomuusriski on huomattava. Voimassa olevat varoitukset löytyy päivittyvältä sivulta:
https://ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset

Keski-Suomen osalta sunnuntaina aamuyöllä alkava lumisade tulee olemaan pakkaslunta ja lumikertymä on laajasti 10 cm, paikoin yli 15 cm. Lumi myös kinostuu avoimilla alueilla tuulen vaikutuksesta.

Paikoin Keski-Suomessa puissa valmiina varsin tiukassa oleva suuri tykkylumikuorma yhdessä uusien sateiden ja puuskaisen tuulen vaikutuksesta tulee suurella todennäköisyydellä aiheuttamaan uusia sähkökatkoja ja puita kaatuu myös liikenneväylille.

Pelastuslaitos toivoo alueen väestöltä erityistä varovaisuutta liikenteessä. Sähkökatkoihin kannattaa varautua ennalta.Lisää toimintaohjeita osoitteessa: http://www.keskisuomenpelastuslaitos.fi/toimintaohjeet/hairiotilanne

Sähköverkkoyhtiöiden häiriökarttoja seuraamalla saa tietoja mahdollisten sähkökatkojen arvioiduista päättymisajoista.

Keski-Suomen pelastuslaitos
02.02.2019 klo 18.23

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta