Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lis: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Aapeli talvimyrsky Keski-Suomessa


Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekatsaus Aapeli-Myrskyyn
Aapeli-myrsky on kurittanut myös Keski-Suomen maakuntaa niin kovan tuulen kuin runsaan lumisateen muodossa. Myrsky on katkonut paljon sähköjä, eniten Eteläisen Keski-Suomen alueella. Sähköttömien kiinteistöjen osalta kriittisyyttä lisää yöksi kiristyvä pakkanen.

Pelastuslaitos vastasi tilanteeseen nostamalla Johtokeskuksensa valmiuteen ja seuraamalla tilanteen kehittymistä aktiivisesti. Pelastuslaitos on tehnyt yhteistyötä kuntien ja sähköyhtiöiden kanssa. Pelastuslaitosta myrsky ei kuitenkaan ole paljoa työllistänyt. Yön ja aamun aikana pelastuslaitokselle on aiheutunut koko maakunnan alueella noin 30 tehtävää, jotka ovat olleet pääasiassa vahingontorjuntatehtäviä, joukossa muutamia liikenneonnettomuuksia.

Sähköttömiä kiinteistöjä oli Keski-Suomessa klo 14.00 vielä runsaat 6000 kappaletta, pääasiassa haja-asutusalueilla. Sähköyhtiöiden mukaan korjaustyöt jatkunevat huomiseen.

Lisätietoja tarvittaessa
Keski-Suomen pelastuslaitos
Päivystävä päällikkö 040 355 9664


Keski-Suomen pelastuslaitos
02.01.2019 klo 09.36

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta