Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Kuulutus: Äänekoski, biotuotetehdas kuuleminen

VÄESTÖN KUULEMINEN ULKOISEN PELASTUSSUUNNITELMAN VUOKSI

Keski-Suomen pelastuslaitos on pelastuslain (379/2011) 48 §:n ja Sisäministeriön asetuksen 612/2015 3 §:n mukaisesti laatimassa yhdessä Metsä Fibre Oy:n kanssa ulkoista pelastussuunnitelmaa Äänekosken biotuotetehtaalle mahdollisen onnettomuuden varalta. Biotuotetehdas sijaitsee Äänekoskella, osoitteessa Sarvelantie 1.

Ulkoinen pelastussuunnitelma perustuu edellä mainitun toiminnanharjoittajan turvallisuusselvitykseen ja sisäiseen pelastussuunnitelmaan sekä KeskiSuomen pelastuslaitoksen toimintaohjeisiin. Ulkoisen pelastussuunnitelman tarkoituksena on määrittää ne toimenpiteet, joilla onnettomuudet ja niistä aiheutuvat seuraukset voidaan rajata ja hallita mahdollisimman tehokkaasti.

Tämä kuulutus pidetään nähtävänä 27.3.2018 - 26.4.2018 Äänekosken kaupungin ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen virallisilla ilmoitustauluilla.

Ulkoisen pelastussuunnitelman osa A:n luonnos liitteineen on nähtävillä kuulutusaikana Keski-Suomen pelastuslaitoksen Äänekosken paloasemalla (Palomäenkatu 2). Luonnokseen voi käydä tutustumassa myös internetin kautta osoitteessa: http://www.keskisuomenpelastuslaitos.fi/toimintaohjeet/suunnitelmat/suuronnettomuus#MFBTT

Kirjalliset huomautukset tulee osoittaa osoitteeseen: Keski-Suomen pelastuslaitos, Salontaipaleentie 6, 40500 Jyväskylä. Kuoreen tulee merkitä "Äänekoski, biotuotetehdas kuuleminen".

Kirjallisen mielipiteen viimeinen jättämisaika on 26.4.2018

Lisätietoja antaa paloinsinööri Panu Nurmivaara p. 044 4596 633

Keski-Suomen pelastuslaitos
27.03.2018 klo 15.12

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta