Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Lauhtuminen teki sivuteistä liukumäkiä Keski-Suomessa

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tietoon on torstaina aamupäivällä tullut useita ilmoituksia suistumisista, joissa autot ovat liukuneet märällä jäällä ulos tieltä. Ensimmäinen ilmoitus tuli ennen aamu seitsemää Ysitieltä Jyväskylässä, jossa henkilöauto oli suistunut katolleen moottoritieltä ojaan pari kilometriä Keljon keskuksesta etelään päin. Ketään ei ollut paikalla palokunnan saapuessa.

Kahdeksan jälkeen Jämsässä puolestaan linja-auto suistui ojaan Sairaalantiellä. Auto jäi pahasti kallelleen eivätkä kyydissä olleet 32 ihmistä päässeet omin avuin pois. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Palokunta katkaisi liikenteen ja ankkuroi linja-auton siksi aikaa, että ihmiset saatiin avustettua ulos ja linja-auto hinattua takaisin tielle.

Puoli yhdeksän aikoihin Jyväskylässä Rajakadulla tapahtui pieni kahden henkilöauton välinen peräänajo risteysalueella. Ei henkilövahinkoja.

Ennen kello yhdeksää tuli ilmoitus Tyyppäläntiellä Jyväskylässä toisesta linja-auton suistumisesta ojaan. Henkilöitä oli kyydissä kuusi ja linja-autoa penkkaan väistäneessä henkilöautossa kaksi. Ei henkilövahinkoja onneksi tässäkään tapauksessa.

Näiden lisäksi pelastuslaitos on avustanut ennen puolta päivää yksittäisiä ajoneuvoja Jämsässä ja Toivakassa, jotka ovat olleet ongelmissa jäisten tienpintojen vuoksi.

Keski-Suomen pelastuslaitos
25.01.2018 klo 12.31

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta