Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Tulipalot työllistivät Keski-Suomen pelastuslaitosta poikkeuksellisesti keskiviikkona

Tulipalot työllistivät keskiviikkona 10.1.2018 Keski-Suomen pelastuslaitosta poikkeuksellisen paljon aamulla ja aamupäivällä. Lähes kaikki pohjoisen Keski-Suomen pelastusyksiköt olivat mukana hälytyksissä.

Aluksi klo 5:40 pelastuslaitos sai tehtävän Saarijärvelle Vartejärventielle, jossa paloi omakotitalo. Pelastuslaitos onnistui sammuttamaan palon, mutta rakennukseen tuli merkittäviä savu- ja vesivahinkoja.

Kello 9:50 pelastuslaitos hälytettiin suureen rakennuspaloon Äänekosken Koukkuniemeen, jossa rakenteilla olevan teollisuushallin kattorakenteet syttyivät palamaan. Tulipalo osoittautui kuitenkin oletettua pienemmäksi, ja pelastuslaitos onnistui sammuttamaan palon noin tunnissa. Äänekosken Konginkankaalle tuli vielä tarkastustehtävä noin kello 10.

Klo 10:15 pelastuslaitos sai hälytyksen Karstulan terveyskeskukseen, jossa siihen kuuluvan palvelutalon sauna syttyi palamaan. Palvelutalosta ja terveyskeskuksesta evakuoitiin yhteensä yli 30 potilasta ja henkilökuntaan kuuluvaa. Tilanteessa palvelutalon ja terveyskeskuksen henkilökunnan toiminta oli esimerkillistä.

Yhdessäkään palossa ei sattunut henkilövahinkoja, mutta materiaalivahingot saattavat olla merkittäviä. Savuvahinkojen vuoksi Karstulan palvelutalon ja terveyskeskuksen asukkaita joudutaan siirtämään väistötiloihin.

[Tiedote välitetty medialle 10.1.2018 kello 15:04]

Keski-Suomen pelastuslaitos
10.01.2018 klo 15.27

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta