Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Palomestari Kallen blogipäivitykset Fort Lauderdalesta

Irman puuskatuulet Floridassa ovat nyt sunnuntaina Suomen aikaa yli 25 metriä sekunnissa. Kaikki yksiköt ovat vielä rivissä ja vastaavat hälytystehtäviin. Tilannetta tarkkaillaan koko ajan ja on vain ajan kysymys palolaitoksen palveluiden alas ajosta omaan turvallisuuteen vedoten. Päätöksen tekee kaupungin johtokeskuksessa työskentelevä palopäällikkö Hoecherl. Ajoittain tupa on tyhjä autoista ja ajoittain enginet, rescuet, ladderit jne odottavat malttamattomina uutta tehtävää hallissa.

Aiemmin Kalle raportoi, että Hurrikaanin reitti menisi Floridan länsirannikon puolelle, mutta että tilalle on itärannikolle "saatu" tornadoja ja pitkittynyttä vesisadetta. Lisäksi Kalle on ansiokkaasti raportoinut Fort Lauderdalen kaupungin johtokeskuksen järjestelyistä, paikallisen pelastuslaitoksen varautumisesta myrskytuhoihin sekä hurrikaanivaroitusjärjestelmästä evakuointikäskyineen.

Lue lisää kuvien kera suoraan Palomestari Kallen blogista

http://palomestarikalle.blogspot.fi/

Keski-Suomen pelastuslaitos
10.09.2017 klo 12.51

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta