Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Hiihtolomaliikenne huonossa ajokelissä

Ilmatieteen laitoksen Liikennesää 24.2.2017: Maan keski- ja pohjoisosa sekä Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Karjalan maakunnat: Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä ja illalla lumisateen ja pöllyävän lumen vuoksi. Liikenteen sujuvuus heikentyy ja keskinopeus laskee. Onnettomuusriski on kohonnut.
http://ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset

Keski-Suomen maakunnan alueella perjantaina 24.2.2017 on pelastuslaitoksen tietoon tullut puolenkymmentä kolaria alkuiltapäivään mennessä. Aamulla auto ajoi pylvääseen Jyväskylässä Sulkulantiellä, toinen ojaan valtatiellä 13 Saarijärvellä ja kolmas rinteeseen Kannonkosken ja Saarijärven rajalla. Iltapäivän puolella neljäs henkilöauto ajoi ojaan Pihtiputaalla valtatiellä 4 ja heti perään Jyväskylässä viides henkilöauto kaiteeseen valtatiellä 9 Keljon kauppakeskusten kohdalla.

Erityisesti risteysalueiden kohdalla ovat tien pinnat nyt kiillottuneet liukkaiksi. Tiet ovat muutenkin osittain jäiset ja alemmalla tieverkolla lumiset. Pöllyävä lumi heikentää näkyvyyttä.
http://liikennetilanne.liikennevirasto.fi/

Turvallista hiihtolomaviikkoa toivottaen,

Keski-Suomen pelastuslaitos

Keski-Suomen pelastuslaitos
24.02.2017 klo 13.57

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta