Suoraan sisältöön

Liity joukkoon! Vapaaehtoinen palokuntatoiminta on antoisaa yhdessäoloa ja fyysisesti vaativaa toimintaa. Katso lisää: palokuntaan.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos » Uutinen

Tiedote

Keski-Suomen pelastuslaitokselle uusi valistusauto

Keski-Suomen pelastuslaitokselle on valmistunut uusi ajoneuvo; FIAT – 500 turvallisuusviestinnän tarpeisiin. Auton mukana voi olla ”pikkupaloauto” peräkärryssä.

Autoa tullaan käyttämään maakunnan alueella erilaisissa turvallisuusviestinnän tehtävissä ja sen ensimmäinen esiintyminen on 9.3.2013 klo 10 – 16 Saarijärvellä ”Yhdessä enemmän” -messujen yhteydessä, missä auto on nähtävänä ja tutustuttavana.

Pupu-Fiatin ja pikkupaloauton myötä turvallisuusviestinnän tärkeätä sanomaa on tarkoitus viedä yleisölle hyväntuulisen ja lapsiystävällisen toiminnan kautta. Palopupuhahmo ja pikkupaloauto ovat lasten mielestä helposti lähestyttäviä.

Liikenteessä Fiat ja pikkupaloauton kuljetuskärry ovat mielenkiinnon herättävä yhdistelmä, jota joskus saattaa seurata jopa yhden miehen palokuntasoittokunta.

Miksi pupu? Keski-Suomen maakuntanisäkäs on metsäjänis, mikä luonnollisesti hyvin sopii hahmoksi myös turvallisuusviestinnän maskottina.

Pupu-Fiatin voi jatkossa kohdata mm. ”Kylän-Sydän”-valistustapahtumien yhteydessä eri puolilla maakuntaa.

Lisätietoja: Raimo Lyytinen palopäällikkö,
turvallisuusviestintävastaava p. 044-459 6143 http://www.keskisuomenpelastuslaitos.fi/turvallisuus/lapsiperhe/lapset

Keski-Suomen pelastuslaitos
05.03.2013 klo 15.35

 
Palaa pelastuslaitoksen etusivulle

Copyright © Keski-Suomen pelastuslaitos 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta